Image

Jobba på Xavitech!

Just nu söker vi: 1 Teknisk säljare

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och är skicklig på att skapa och bevara långsiktiga relationer? Xavitech söker en kreativ och målinriktad teknisk säljare som vill vara med och expandera Xavitech på den internationella marknaden.

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och är skicklig på att skapa och bevara långsiktiga relationer? Xavitech söker en kreativ och målinriktad teknisk säljare som vill vara med och expandera Xavitech på den internationella marknaden.

Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och motiveras av att göra internationella affärer. Du arbetar långsiktigt, skapar goda relationer, är van att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är lösningsorienterad och drivs av att skapa förutsättningar för att få avslut. På Xavitech har du möjlighet att växa med företaget och själv utforma hur du arbetar på ett kreativt och målinriktat sätt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta strategiskt och operativt på den internationella marknaden. Arbetet är självständigt genom hela säljprocessen från initial kontakt till affär. En stor del av arbetet är att hjälpa våra distributörer nå framgång, men även följa upp deras insatser och ställa krav. Det är viktigt att du blir en del av det tighta Xavitech teamet där alla tar många roller och hjälper till där det behövs, allt från produktion till produktutveckling och administration. Du behöver få god teknisk kunskap om våra produkter så du kan förklara och demonstrera dem för våra potentiella kunder och ute på mässor. Du kommer att rapportera direkt till VD.

Huvuduppgifter:
• Skapa nya leads och relationer
• Fånga upp gamla och befintliga leads och bibehålla relationerna
• Hitta nya marknader och kundprofiler
• Support till distributörer
• Hitta fler distributörer och knyta kontakter med dessa.
• Skapa offerter och förhandla avslut i stora som små affärer.
• Oderhandläggning och underhåll av kunder i vårt affärssystem.

Arbetet innebär resor både i Sverige och utomlands.

Om företaget:
Xavitech utvecklar och säljer intelligenta mikropumpar för mängder av olika applikationer på den globala marknaden. Pumparna säljs som OEM komponenter och integreras i våra kunders produkter eller system. Xavitechs kunder finns över hela världen och våra pumpar finns till och med i rymden ombord på rymdstationen ISS. Vi har distributörer i flera länder och kunder inom huvudområdena medicinteknik, miljöteknik och industri. Läs mer om Xavitech genom att klicka på länken nedan.

Formella krav:
• Erfarenhet av B2B-försäljning, inom en tillverkande industri eller av tekniska produkter
• God teknisk kunskap och förståelse. Meriterande med goda kunskaper inom elektronik
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område.
• Flytande engelska i tal såväl som skrift, meriterande med goda kunskaper i svenska och andra språk
• Goda kunskaper i alla Office program.

Övrig information:
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Härnösand
Lön: enligt överenskommelse

Sök tjänsten:
Sök tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till info@xavitech.com. Märk mejlet med ”Teknisk säljare”.